Veilig Holtenbroek

HELP MEE AAN EEN VEILIGERE WOONOMGEVING

Veilig Holtenbroek is een website opgericht door en voor inwoners van Holtenbroek. Deze website biedt een overzicht van buurtpreventie in de wijk Holtenbroek. Ook kun je via deze website deelnemen aan buurtpreventie door middel van WhatsApp in Holtenbroek.

WhatsApp Buurtpreventie groepen zijn de extra ogen en oren voor de politie. Heb je WhatsApp? Wil je bijdragen aan een veiligere woonomgeving in Holtenbroek? Meld je dan aan voor de Buurtpreventiegroepen.

De website is bedoeld om alle inwoners van Holtenbroek een goed overzicht te bieden van de actieve Buurtpreventiegroepen binnen onze wijk en alles wat daarmee in verband staat. Ook is het via deze website mogelijk om jezelf aan te melden.

Wil je beheerder worden van een WhatsApp buurtpreventiegroep of vrijwilliger voor Veilig Holtenbroek? Stuur dan een bericht via ons contactformulier.

VEILIGHEID

Een veiliger Holtenbroek. Dat wil toch iedereen? We willen allemaal veilig en plezierig wonen. Je kunt met jouw deelname je eigen leefomgeving veilig(er) maken!

TOEZICHT

Wijkagenten zijn zeer actief in de wijk, maar zij kunnen niet alles zien. De belangrijkste toezichthouder in de wijk ben jij!

SAMENWERKEN

Buurtbewoners kunnen samen het verschil maken. WhatsApp Buurtpreventie groepen maken dit mogelijk. Beheerders hebben nauw contact met de politie waardoor relevante informatie direct op de juiste plek terecht komt!

VRIJWILLIGERS

Veilig Holtenbroek is een initiatief op vrijwillige basis van een buurtbewoner uit Holtenbroek. Veilig Holtenbroek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en beheerders die hun steentje willen bijdragen om Buurtpreventie tot een succes te maken. Interesse?