Workshop schilderen n.a.v. Klibansky

Kunstdocente Silvia Homm verzorgt vanaf vrijdag 17 maart een workshop schilderen aan de hand van de info@duitskunstig.nltentoonstelling van Joseph Klibansky in Museum de Fundatie in Zwolle.

De workshop beslaat zeven bijeenkomsten waarin de deelnemers zich laten inspireren door de expositie ‘Leap of Faith’, die ze ook samen zullen bezoeken. ,,Daarna verwerken we onze eigen ideeën bij dit thema’’, legt Homm uit. ,,Met deze schildergroep wil ik uitnodigen tot een ontdekkingstocht: Wat zie je en wat doet het schilderij met je? Waardoor wordt deze beleving opgeroepen?  En vervolgens hoe breng je je eigen beeld op het doek?” Dus kijken, spreken en schilderen. Het project wordt afgerond met een eindexpositie.

De schilderworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De bijeenkomsten vinden plaats op zeven vrijdagmiddagen van 17 maart tot en met 28 april, van 14.00-17.00 uur (inloop 13.30 uur). Locatie is Wijkboerderij de Eemhoeve, Eemlaan 25. De kosten bedragen 75 euro inclusief materiaal en museumbezoek.

De workshop wordt verzorgd in samenwerking met Travers Welzijn. Homm is in 1982 in Frankfurt afgestudeerd op het gebied van kunsteducatie. Na haar opleiding bij ArtEZ in Zwolle is zij bovendien docent beeldende kunst en vormgeving.

Aanmelden kan via of persoonlijk bij Travers Welzijn, Eemlaan 25.
Op vrijdag 3 maart, 15:00-16:00, bestaat hier ook de mogelijkheid van een kennismakingsgesprek.

Meer informatie is te vinden op de website www. DuitsKunstig.nl.

Deel dit bericht

Bericht auteur: Redactie Holtenbroek.com

Geef een reactie