Wijkfeest Holtenbroek 60 jaar groot succes!

Foto: Hannie Liefers

Groot feest in Holtenbroek, dat begon achter het wijkcentrum en door liep richting de Klooienberglaan. Met een uitstapje via de dijk naar de Twistvliettoren. Wijkboerderij de Klooienberg hield zijn eigen Klooifeest, zie elders in de krant.

Tekst en foto’s: Hannie Liefers

Wat was er veel georganiseerd om er een spetterend feest van te maken.

Muziek, sport, theater, film, schminken, circus, kraampjes met spullen en een echte kameel in de wijk. Bij de kameel stond zelfs een hele rij wachtende kinderen voor een ritje op de rug. Sommige kinderen konden nauwelijks over de bulten heen kijken. Soms was alleen op de rug klimmen en stil blijven staan al genoeg voor spannende en lachende gezichtjes.

Er was alle gelegenheid voor ontmoeting bij de verschillende onderdelen en er waren hapjes en drankjes uit verschillende werelddelen. Het was enorm druk en heel gezellig.

Vanaf de Twistvliettoren konden de durfallen tokkelend aan een lijn naar beneden. Zelfs onze Holtenbroek.com fotograaf Perry zeilde langs de kabel naar beneden. Op de dijk was informatie te verkrijgen over het nut en het belang van een veilige dijk en wat de gevolgen kunnen zijn bij wateroverlast door regenbuien en stijging van de waterspiegel.

Er werd gedanst en mee gezongen met diverse muziekstijlen.

Het was een warme en zonnige septemberdag en dat verhoogde de sfeer. Holtenbroek kan heel tevreden terugkijken op een geweldige afsluiting van zijn 60e verjaardag.

Deel dit bericht

Bericht auteur: Peter Maat

Geef een reactie