Tussen kunst en kitsch nog steeds van deze tijd

Rommelmarkt-3Wederom een succesvolle editie van de rommelmarkt in Wijkcentrum Holtenbroek, die plaats vond op zaterdag 25 oktober van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Vanaf aanvang was het meteen druk. Er was dan ook voor ieder wat wils; een groot aanbod van veel spullen. Alle tafels waren verhuurd, mede door de scherpe tarieven van € 4,00 of € 5,50 per tafel. De Carnavalsvereniging ‘De Pepperbussies’ had een podium vol spullen, waarvan ze wel de helft hebben verkocht, want de verkoop verliep heel goed. Terwijl men toch nog erg prijsbewust is en misschien niet zo snel zijn of haar portemonnee wil trekken. Het kan dan ook leuk zijn om te onderhandelen, te bieden en af te dingen.

De meeste standhouders waren erg enthousiast. Het was een leuke dag en bovendien erg gezellig en sociaal, ook omdat veel mensen uit de wijk elkaar kennen. Maar mensen komen voor deze rommelmarkt zelfs van buiten Zwolle. Dat is leuk, want elke rommelmarkt is weer anders. Het geeft ook voldoening en een kick om op een goede manier van je oude spullen af te komen. Verder was men wederom deze keer weer blij en erg tevreden met de organisatie door Diana Terveer. De bekendmaking van en adverteren voor de rommelmarkt heeft zijn vruchten afgeworpen. Dank en lof voor alle vrijwilligers die dit evenement mede mogelijk hebben gemaakt. Dankzij Irma en Abos was de keuken van het wijkcentrum tijdens de rommelmarkt geopend en kon iedereen naar behoefte zichzelf voorzien van wat lekkers te eten en te drinken.

Al met al zijn alle vrijwilligers en standhouders erg druk geweest met de organisatie van de rommelmarkt, maar ook met de organisatie van alles er omheen. Voor een volgende editie van de rommelmarkt krijgen alle huidige standhouders van de voren een uitnodiging voor de volgende rommelmarkt. Nieuwe standhouders zijn ook van harte welkom, zij kunnen de informatie over deze volgende gebeurtenis vinden in de advertentie in de krant, zodra er zich weer een rommelmarkt aandient.

De rommelmarkt was voor een ieder goed bevallen. Zo ook voor de familie Mensink, zij nemen al ruim 8 jaar deel aan de rommelmarkt in Wijkcentrum Holtenbroek. Tevens hebben zij veel ervaring met andere rommelmarkten en braderieën. Hun spullen zijn erg in trek; mooie sieraden en accessoires. Kortom, iedereen was erg enthousiast en we kunnen terug kijken op een geslaagde dag. Op naar de volgende rommelmarkt!v

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie