Stadsfinale straatvoetbal 6 tegen 6 op PEC Zwolle Cruyff Court

Ben jij de beste straatvoetballer van Zwolle uit groep 7 of 8? SportService Zwolle, Travers Welzijn en PEC Zwolle United organiseren, in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation, op 4 maart 2015 de stadsfinales van het grote straatvoetbaltoernooi Cruyff Courts 6 vs 6. De winnaars gaan door naar de kwartfinales, met als einddoel de strijd om het Nederlands kampioenschap Cruyff Courts in juni in Amsterdam.

Het doel van de Cruyff Courts kampioenschappen 6 vs 6 is het verbinden van alle Cruyff Courts ter wereld, waarbij de 14 regels van Johan Cruijff gelden. Het kampioenschap wordt in 20 landen volgens dezelfde voorwaarden georganiseerd. Dit evenement is een mooie gelegenheid om jeugdig straatvoetbaltalent in actie te zien. Tijdens het toernooi gaan jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8 de strijd met elkaar aan. Een team bestaat uit 6 spelers.

De focus van de stadsfinales is gericht op ‘respect’. Deelnemers kunnen hun handtekening op de Zwolse respect-vlag zetten. De vlaggen van de verschillende Cruyff Courts worden aan elkaar gemaakt tot één grote vlag. Daarnaast doen alle deelnemers mee aan een Quiz, die meetelt in het klassement voor de Respect Award die elk toernooi uitgereikt wordt aan het team dat sportief is binnen en buiten het veld en daarbij respect toont voor tegenstander, medespelers, scheidrechters en publiek.

De Zwolse stadsfinale vindt plaats op 4 maart 2015 van 13.30 tot 17.30 uur op het PEC Zwolle Cruyff Court, aan de Palestrinalaan te Holtenbroek.

Aanmelden
Wil jij ook meedoen? Geef je dan voor woensdag 11 februari 2015 als team op door een mail te sturen naar r.dekker@sportservicezwolle.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement.

Travers-Welzijn-ug Sportservice Zwolle LEFT_PECZwolleUnited-236x250

 

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie