PEC Zwolle Street League

killersPEC Zwolle Street League is na de zomervakantie al van start gegaan met haar tweede seizoen. Op 19 september was er een openingstoernooi bij het Johan Cruyff Court in Holtenbroek, waarbij elk team een wedstrijd heeft gespeeld. Er zijn twee teams uit Holtenbroek aan de PEC Zwolle Street League verbonden. Te weten HFC Killers en de Streetkillers. De volgende wedstrijden worden gehouden op 14 november in Dieze West op het trapveldje aan de Hobbemastraat: HFC Killers tegen CSV’28 (Stadshagen) en Streetkillers tegen Streetkillers uit Dieze. En op 19 december spelen HFC Zwolle en de Streetkillers respectievelijk tegen CSV’28 en De Boys from Zuid. Deze wedstrijden worden in het PEC Zwolle stadion gespeeld. Publiek om de jongeren (12 t/m 15 jaar) aan te moedigen is natuurlijk van harte welkom!

De PEC Street League wordt georganiseerd door PEC Zwolle, Travers Welzijn en Sport Service Zwolle. De scheidsrechters worden geleverd door voetbalvereniging CSV.

Wil je alles bijhouden, kijk op http://www.peczwollestreetleague.nl  Vergeet niet om onze teams te liken

 03-10-2014 verslag Streetkillers – HFC Killers
vrijdag 3 oktober was het de dag van streetleague en de streetkillers speelde tegen de hfc killers de wedstrijd begon om 6 uur met veel publiek er werd goed gespeeld van beide kanten maar toch kwam streetkillers al heel snel op voorsprong en  ze gingen die steeds meer opbouwen er werd fanatiek gevoetbalt veel sportieve prestaties dus het was ook mooi voetbal om te zien de 2e helft ging weer snel van start en hfc killers kwam paar keer tot scoren toe maar streetkillers maakte daar geen zorgen om en scoorde al heel snel weer terug en ze bleefen scoren uiteindelijk werd de stand 23-6 goed gespeeld door beide kanten en wij wensen HFC killers nog veel succes en ook nog bedankt naar de scheids toe

 

 

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie