Nieuwsbrief Bachlaan, augustus 2015

Bachlaan-2 Bachlaan-3 Bachlaan-1Met deze nieuwsbrief informeren wij u als omwonende graag over de voortgang van de nieuwbouw aan de Bachlaan. In het voorjaar selecteerden we een aannemer voor de bouw van de woningen aan de Bachlaan.

Het winnend ontwerp
Nikkels bouwbedrijf uit Twello diende samen met Mix architectuur uit Ede het winnend ontwerp voor de 1e fase aan de Bachlaan in. Het project bestaat uit 48 eengezinswoningen en een appartementen-gebouw met 24 appartementen. Wij vinden het ontwerp mooi en stijlvol. Op de achterkant van deze nieuwsbrief treft u beelden aan van de te bouwen woningen.

Planning
Direct na de bouwvakantie is gestart met het vergunningklaar maken van het ontwerp. Verwacht wordt dat de eerste woningen in 2016 worden opgeleverd.

Procedure
Tegen het bestemmingsplan Holtenbroek Bachlaan en omgeving is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Dit betekent dat het bestemmingsplan met ingang van 9 juli 2015 in werking is getreden en onherroepelijk is geworden. Er kunnen op basis van dit bestemmingsplan omgevings-vergunningen worden verleend.

Verhuur
De verhuur van de woningen vindt plaats via de woningzoeker (www.dewoningzoeker.nl). In het voorjaar 2016 worden de woningen hierop geplaatst.

Tijdelijke inrichting
Het terrein is nu tijdelijk ingericht met grassen, bloemen en speelvoorzieningen. Dit najaar wordt er in het gebied alvast gewerkt aan de aanleg van toekomstige riolering. Het middengebied (fase 2) kannog zeker tot volgend voorjaar gebruikt worden om in te spelen.

Vragen?
Voor vragen over de bouw van de woningen kunt u terecht bij onze projectmanager Egbert Haas. Hij is elke werkdag bereikbaar via  (038) 468 01 23, keuze 9 of via e-mail: info@swz.

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie