Kerst vieren we samen

Jij komt toch ook op 23 en 24 december naar de Verrijzeniskerk om samen het kerstfeest te beleven ? Het belooft een mooie, grappige en frisse voorstelling te worden waar jij misschien zelf wel aan mee mag doen ! Het is een geweldig feest voor jong en oud. Iedereen is welkom vanaf 4 jaar. Als je wilt mag je vooraan zitten (kinderen onder de 4 jaar zitten bij  hun ouders).

Wil je alvast 2 liedjes oefenen? Klik op de titels hieronder:

Er is een kind geboren
Hoor de engel

23 December om 15.00 uur en om 17.00 uur is er een voorstelling. 20 minuten voor aanvang gaat de zaal open. Je mag gratis naar binnen, en je kunt vriendjes en vriendinnetjes, buren of familie meenemen ! Er is een collecte voor kinderen in Nederland die heel weinig leuke dingen kunnen doen of bijna nooit cadeautjes krijgen.  Daar mag je geld voor meenemen. Kijk maar eens op www.kinderenvandevoedselbank.nl

Kerst: voor veel niet-gelovigen het moment om toch eens een kerk te bezoeken. Dus ook het moment voor veel christenen om iemand mee te vragen. Wie vraag jij mee om samen kerst mee te vieren? Op cgkzwolle.nl/kerst staat alle informatie over de Kerstvieringen. Twaalf vieringen op verschillende momenten, voor verschillende doelgroepen waarin we op verschillende manieren de komst van Jezus Christus naar deze aarde gedenken.

Op Facebook en Instagram zullen berichten langskomen die je kunnen helpen om mensen uit te nodigen.

Wil je meer weten? Mail of bel dan : Kinderrijk@cgkzwolle.nl  of Wilma Troost 06-22220332

 

Deel dit bericht

Bericht auteur: Peter Maat

Geef een reactie