Jeugdland Holtenbroek begint maandag 11 augustus

Flyer websiteOp maandagmiddag 11 augustus kunnen Holtenbroekse kinderen van 4-12 jaar zich laten inschrijven. Op woensdag en donderdag hebben we een beperkt aantal plaatsen en heb je alleen toegang met een weekkaart. Meld je op tijd aan zodat deze activiteit niet aan je neus voorbij gaat.

Theater BuitengewoonOp dinsdag komen ‘The Young Ones’ naar Holtenbroek. Op het plein van Niloka (Bachlaan 14) kunnen jullie kijken naar een theatervoorstelling en daarna gaan jullie, onder begeleiding van echte acteurs, zelf een voorstelling maken. Natuurlijk mag je hele familie komen kijken!

Op woensdag gaan we met de kinderen van 8-12 jaar met de bus naar Drouwenerzand. Lekker zwaaien en zwieren tot je er misselijk van wordt. Ook voor eten en drinken wordt gezorgd. Geef je snel op, want de bus zit zo vol.

Op donderdag hebben we een super boerderijmiddag bij wijkboerderij ‘De Klooienberg’. We gaan allerlei leuke dingen doen met de holtenbroekse kinderen van 4-7 jaar, zoals brood bakken, bootjes maken, waterpret, fruit spiesjes maken, grabbelton, springkussen, schminken, zuignapjes schieten, snoep vangen, koe melken, ring werpen, bibberspiraal, blik gooien. Als het pijpenstelen regent, gaan we naar Djambo’s Kidsplay.

De afsluiting is op vrijdag. Op het evenementen terrein achter het wijkcentrum organiseren we een SUPERSPEELMIDDAG voor Holtenbroekers van 4-14 jaar. De ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind. Aangezien het een open terrein is, kunnen wij niet in de gaten houden of er kinderen weglopen. Wij zijn te druk om te zorgen dat de kinderen veilig kunnen spelen. We hebben: Grabbelton, eendjes vangen, springkussen voor kleintjes, ringwerpen, bibberspiraal, blikgooien, snoepvangen, pannenkoek eten, ijsje, pannakooi, klimvuurtoren, rodeostier, klimvuurtoren. Dat wordt weer supergezellig!

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie