Holtenbroek viert 60-jarig jubileum met muziek

De Zwolse wijk Holtenbroek bestaat deze week zestig jaar en dat wordt zaterdag gevierd. Het is Holtenbroek.com gelukt om een muzikaal programma in elkaar te zetten. Die wens was er al langer, vanwege de muzikale straatnamen in de wijk. Wijkorganisatie HNU houdt een kleedjesmarkt.

 

De eerste paal voor de wijk ging in september 1958 met veel bombarie de grond in. Zestig jaar later ziet de wijk er door opknapbeurten, sloop en nieuwbouw heel anders uit. Om bij het jubileum stil te staan wordt de ‘Holtenbroek60 surpriseparty’ op het veldje achter het wijkcentrum aan de Bachlaan gehouden.

‘Bekende Holtenbroeker’ Rudie Esajas praat het muzikale programma tussen 14.00 en 17.00 uur aan elkaar. Optredende artiesten zijn B. Morris (singer-songwriter uit Holtenbroek), DJ Amir (geboren in Holtenbroek), Bollywooddans Zwolle (onder leiding van voormalig Holtenbroekse Sroeti Padandin) en Menno Algera (‘de Holtenbroekse Elvis Presley’).

Op Burendag vieren we Holtenbroek60!

Welkom op de holtenbroek60 surpriseparty op 22 september aanstaande op het veldje achter het Wijkcentrum Holtenbroek! De party begint om 14.00 uur en zal naar verwachting om 17.00 uur eindigen. Iedereen is welkom!

Naast de kleedjesmarkt van wijkorganisatie HNU organiseert Holtenbroek.com een muzikaal evenement met verschillende optredens.
Als presentator zal onze bekende Holtenbroeker Rudie Esajas de volgende artiesten aankondigen:

B. Morris

Bekende singer-songwriter in Zwolle en omstreken. Uit Holtenbroek afkomstig. Goede bekende in Hedon. Speelt covers van bekende internationale artiesten maar heeft ook succes met zijn eigen repertoire!

 

 

 

 

 

Dj Amir

Geboren Holtenbroeker, gelauwerd met meerdere internationale awards!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bollywooddans Zwolle

Onder leiding van Sroeti Padandin, voormalig Holtenbroekse. Een prachtig optreden van drie danseressen die de traditionele Indiase danskunst volledig beheersen.

 

 

 

 

 

Elvis Presley – Aka als (bekende Holtenbroekse) buurman Menno Algera! Een oude bekende op de Holtenbroekse podia!

(Het precieze programma volgt.)

Nadere informatie: www.holtenbroek.com, Fenny Gerrits 06-21216913.

Deel dit bericht

Bericht auteur: Peter Maat

Geef een reactie