Help Holtenbroek NU vooruit!

Waarvoor heeft Holtenbroek een wijkorganisatie nodig? Kom dinsdag 20 februari naar het wijkcentrum. Laat je mening horen! Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom.

Holtenbroek bestaat dit jaar 60 jaar. In al die jaren is er veel veranderd in de wijk. De wijkorganisatie Holtenbroek NU heeft hier een actieve rol in gehad. Zo heeft HNU er in het verleden voor gezorgd dat er bij de politiek aandacht kwam voor de leefbaarheid toen het slecht ging in delen van de wijk.

Een nieuwe impuls 
Omdat tijden veranderen en het nu goed gaat met de wijk, veranderen ook de wensen en verwachtingen van inwoners over de rol van de wijkorganisatie. Voor Holtenbroek NU is het daarom belangrijk te weten wat jij de komende vijf jaar van de wijkorganisatie verwacht. We nodigen alle inwoners van de wijk van harte uit om dinsdagavond 20 februari op een vrolijke en actieve manier meningen en ideeën hierover te geven, waarbij iedereen aan bod kan komen.

Wat wil de wijkorganisatie HNU?
De wijkorganisatie heeft als doel “het bevorderen van het welzijn van de inwoners van de van de wijk door middel van overleg en in samenwerking met organisaties en groeperingen die in of voor de wijk activiteiten ondernemen.”

Dit (en meer) doet HNU 
We organiseren bijvoorbeeld activiteiten zoals Sinterklaas, de nieuwjaarsbijeenkomst, Jeugdland en de rommelmarkt. Hier kunnen mensen van verschillende culturen elkaar ontmoeten en zich daar verbonden voelen met de wijk en met elkaar. Maar we hebben ook regelmatig overleg met de gemeente Zwolle en Travers Welzijn over het wel en wee in de wijk, en met het Waterschap over de dijkverhoging. We houden de wijk op de hoogte via Holtenbroek.com: wijkkrant en website ineen.

Wat voor de komende vijf jaar belangrijk is om met de wijk te doen, bespreken we graag met iedereen op dinsdag 20 februari vanaf 19:30. Samen maken we de wijk nog mooier.

Deel dit bericht

Bericht auteur: Fenny Gerrits

Geef een reactie