Grote Peuter Dag op De Toonladder in Holtenbroek

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken? Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Maak kennis met OBS De Toonladder, de Sport Actieve Gezonde School!

Op vrijdagochtend 5 april, tussen 9.00 uur en 11.30 uur, zijn peuters en ouders/verzorgers van harte welkom op OBS De Toonladder in Holtenbroek. Deze ochtend kunnen de peuters meedoen met kleutergym.

Ouders/verzorgers kunnen in gesprek gaan met de directeur of coördinator onderbouw en/of meegaan met een rondleiding door de school.

Een speciale ochtend voor peuters en hun ouders/verzorgers

De Grote Peuter Dag wordt jaarlijks georganiseerd op alle basisscholen van OOZ (Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en Regio).

Tijdens de Grote Peuter Dag laten deze basisscholen graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers. Peuters kunnen deze ochtend beleven hoe fijn het is om straks naar de basisschool te gaan.

Uiteraard mogen hun ouders/verzorgers ook meekomen om kennis te maken, vragen te stellen, zich te laten informeren en de school te bekijken.

Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders/verzorgers die een goede basisschool willen kiezen!

Meer informatie over de Grote Peuter Dag:
Site: www.grotepeuterdag.nl
Facebook: www.facebook.com/GrotePeuterDag
Twitter: www.twitter.com/GrotePeuterDag
http://www.grotepeuterdag.nl

Deel dit bericht

Bericht auteur: Peter Maat

Geef een reactie