Burendag op zat 23-9 bij De Klooienberg en in Park De West-As

Waar blijft toch de eindeloze hitte? Geen zon… geen fun? Maar volgens het weerbericht is de zomer nog niet verstreken! Burendag gluurt om de hoek dus zal ik jullie alvast lekker maken voor wat er komen gaat.

 

Door Iracy Verhoek

 

23-9 staat je buur centraal en zet Holtenbroek weer de deuren open voor elkaar. De wijk zal die dag op verschillende locaties activiteiten organiseren. Onder meer bij De Klooienberg en in Park De West-As:

 

Burendag Holtenbroek 2017: zaterdag 23 september

12-16 uur, Wijkboerderij De Klooienberg 

11-16 uur, Park De West-As

 

Wijkboerderij De Klooienberg organiseert rondom haar terrein ook geweldig leuke activiteiten en zelfs het park aan De West-As bruist die dag uit haar voegen.

Het is ook een mooi moment om kennis te maken met de projecten waarover ik geschreven heb zoals bijvoorbeeld de uiterwaarden en de hondenspeelweide waar ook het een en ander te doen is. Op deze dag kunnen de kinderen pony rijden, meedoen met het huttendorpje en lekker avonturen in de omgeving; bloemetjes in een hand, een zelfgebakken broodje in de ander.

Grote mensen kunnen lekker ontspannen aan de uiterwaarden en een kijkje bij de kraampjes nemen.

 

In het park aan De West-As is er geen tijd om stil te zitten. Hier worden super leuke activiteiten georganiseerd zoals Bubbel Voetbal, een opblaasbare stormbaan en nog een paar andere uitdagingen! Span je IN aan De West-As…Span je UIT aan de uiterwaarden, dat is het idee! 

Ik verklap natuurlijk niet WAT voor avonturen of verrassende activiteiten er op Burendag plaatsvinden dus pak de fiets of benenwagen en kom gezellig een kijkje nemen.

 

 

Tot gauw!!

Deel dit bericht

Bericht auteur: Redactie Holtenbroek.com

Geef een reactie