Seniorenplein Driezorg locatie Fermate viert 10 jarig jubileum

Het Seniorenplein is een gezellig ontmoetingsplein voor alle senioren uit de wijk Holtenbroek, in de grote hal van Fermate. Naar aanleiding van het project ‘Wijkbudgetten’ van gemeente Zwolle is dit plein gerealiseerd. Het doel van dit plein was om (wijk)bewoners te activeren en te stimuleren en de wijk leefbaarder te maken.

Lees verder overSeniorenplein Driezorg locatie Fermate viert 10 jarig jubileum

Grote Peuter Dag op De Toonladder in Holtenbroek

“Is uw kind al bijna toe aan de echte school? Een grote peuter die wil rennen en klimmen, samen met andere kinderen? Heerlijk met de neus in de prentenboeken? Met de hele klas zingen en mooie tekeningen maken? De eerste cijfers en letters leren? Zichzelf en andere kinderen leren kennen? Voor je er erg in hebt is het al zover en gaat uw kind naar groep 1 van de basisschool. Een grote stap! Wat gaat hij daar allemaal ontdekken en leren? En wat is een fijne en goede school?”

Maak kennis met OBS De Toonladder, de Sport Actieve Gezonde School!

Op vrijdagochtend 5 april, tussen 9.00 uur en 11.30 uur, zijn peuters en ouders/verzorgers van harte welkom op OBS De Toonladder in Holtenbroek. Deze ochtend kunnen de peuters meedoen met kleutergym. Lees verder overGrote Peuter Dag op De Toonladder in Holtenbroek